Over ons

Welkom bij Astrid Immobilia

Astrid Immobilia, al veertig jaar aanwezig in Bredene, is een familiezaak die sinds 2017 in handen is van Matthias Maelfeyt, zaakvoerder, en zijn echtgenote, Eva Depuydt. Een uiterst sterk koppel die elke klant een persoonlijke service garandeert!

Onze unieke commerciële ligging met zonnige etalage en marktkennis, én daarbovenop de unieke combinatie van Interhome en Astrid Immobilia in één kantoor zorgt voor een ideale mix! Wij krijgen allerlei klanten over de vloer met uiteenlopende vragen, wat zorgt voor een stevige basis aan kopers en huurders.

Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek!

Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Uw woning verkopen? Een realistische schatting garandeert een vlotte verkoop! Astrid Immobilia voert dit gratis en vrijblijvend voor u uit en geeft u professioneel advies.

Contacteer ons
Hou me op de hoogte

Hou me op de hoogte

Als eerste ons nieuw aanbod in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in en geef ons uw zoekcriteria door. Wij helpen u graag om uw droomwoning te vinden!

Hou me op de hoogte
Verkopen met Astrid Immobilia

Verkopen met Astrid Immobilia

Kom hier meer te weten over onze goede service en onze uitgekiende aanpak. Bekijk hier ook een greep uit ons verkocht aanbod en lees wat onze klanten zeggen over ons.

Over ons